Boëms Jeu wisselbeker gewonnen door het duo Marcel Kleuskens/Piet Driessen!!

Zaterdag 21 juli werd er gestreden om de Boëms Jeu wisselbeker, er verzamelde zich 7.30 u. 12 koppels bij de naamgever van de beker voor een ontbijtje en tevens de loting voor de plaatsen.

Er werd gestart onder heerlijke omstandigheden, dit duurde echter niet lang en al snel brak de zon door en die liet zich van zijn beste kant zien, de heren aan de wegkant zaten al snel vol in de zon, dit was helaas echter niet het grootste probleem, erger vond men het dat de grote vissen lui leken te zijn van de warmte, dus gingen velen op voornjacht, dit leverde veelal kleine voorntjes op, het koppel Piet Driessen /Marcel Kleuskens beheerste deze manier van vissen het best en wonnen, dik 200 voornjes was hun deel, 2332 gr. verteld veel over de grote van de vissen!! Op  de 2e plaats eindigden Hay  en Sjaak Vullings met 1647 gr. de 3e “podiumplek”  was voor het koppel Jan van Helden/ Jan Verwey,  de heren wisten 1038 gr. bij elkaar te pielen!!

Wij bedanken alle koppels voor hun deelname en graag tot volgend jaar!!!

Marcel en Piet van harte gefeliciteerd!!!!