Jeugdnieuws!!!

Tom Driessen heeft op overtuigende wijze de jeugd koning titel van Jelle Kersten over genomen, Tom wist maar liefst 3 van de 4 wedstrijden winnend af te sluiten. Tom!! van harte gefeliciteerd!!

Tijdens “vissen voor kids” hebben de kids inmiddels uitleg gekregen wat betreft het maken van een voertje, ook het peilen en het aas gedrag van de vissen werd behandeld en natuurlijk bleef er ook nog tijd over om het hengeltje uit te werpen.

Voor de uitgevallen les van 30 mei zijn we nog op zoek naar een datum, zodra deze bekend is zal dit per email en deze site bekend worden gemaakt, tijdens deze les zullen we een bezoekje brengen aan de Brommér in Hegelsom, tijdens deze avond  zullen we veel aandacht besteden aan het onthaken van een vis, na afloop zullen de kids de vergunning, hengel met toebehoren en natuurlijk het basis diploma “sportvissen” ontvangen.

Komende zomerperiode gaan we de zomeravondwedstrijden vissen met onze jeugdige talenten, de wedstrijden zijn echter wel verschoven en de data die op de wedstrijd agenda staan vervallen dus, de nieuwe data zijn:

Maandag 9 juli op de Brommér in Hegelsom

Maandag 27 aug. op de Put

Maandag 3 sept. op de Brommér

Maandag 10 sept. op de Put

Iedereen dient om 18.30 aanwezig te zijn voor de loting en we vissen van 19.00 u. tot 20.30 u.

Voor de vissen voor kids deelnemers is dit een vervolg van de cursus, deze mogen deelnemen  aan deze wedstrijden en krijgen natuurlijk extra hulp en advies van onze begeleiders!! Degene die als eerste eindigt in het algemeen klassement als vissen voor kids deelnemer  ontvangt een mooie prijs!!!!!

Je kunt je opgeven voor deze wedstrijden bij Edwin (edwin.valk01@kpnmail.nl) of Hans (hbouweriks@gmail.com)