koningswedstrijden en vissen voor kids!!

Tijdens de 2e koningswedstrijd voor de jeugd werden aardig wat vissen gevangen, de 3 deelnemers wisten maar liefst 90 vissen te verschalken, Tom Driessen deed goede zaken door de wedstrijd met maar liefst 5094 gr. te winnen, hierdoor heeft Tom zich aan de kop van het klassement genesteld, a.s  woensdag vissen de heren hun 3e wedstrijd, wij verwachten ze om 18.30 u. voor de loting aan de Put.

 

De deelnemers voor “vissen voor kids” worden deze avond wederom om 19.00 u. aan de Put verwacht, nadat ze de eerste les in hebben leren gooien en hun eerste visjes hebben gevangen word het a.s woensdag een stukje moeilijker, dan gaan we samen een tuigje maken, dit is voor de kids geen makkelijk klusje!!! voor de ouders/verzorgers is het dan ook belangrijk de ogen en oren de kost te geven zodat men de kinderen evt. thuis kan helpen indien nodig!!

Zodra de tuigjes klaar zijn word er uiteraard ook gevist want dat is toch het leukste wat er is!!!!!