roofvis middag

A.s. zaterdag 27 november organiseert HSV de Put  samen met HSV het Bliekske een roofvismiddag voor de jeugd, leden van de beide verenigingen mogen deelnemen, indien je zelf spullen heb dien je die mee te nemen voor degene die niet in het bezit is van een roofvis setje, geen nood, wij hebben enkele setjes beschikbaar voor de kids

Ben je niet lid van één van bovenstaande verenigingen en heb je wel interesse dan is dat geen probleem en zul jij ook zeker de kans krijgen om een hengeltje uit te werpen.

Onze grote roofvisspecialist William Daniéls zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat er 1 of misschien wel meerdere snoeken worden gevangen, aan zijn kennis en inzet zal het zeker niet liggen.

Wil je graag eens roofvissen geef je dan op voor donderdag 25 november per email op bij Hans Bouweriks, hbouweriks@gmail.com, beslis je op het laatste moment toch deel te willen, geen probleem je bent net goed van harte welkom.

We verwachten jullie om 14.30 bij de schuilhut bij de Put, rond 17.00u. hopen we de buit binnen te hebben en tevreden weer huiswaarts te kunnen keren.