Land van molenbeek!!!

Heren,

Zoals jullie weten zijn Wil en ik per 01-01-2021 gestopt met het besturen van het Land van Molenbeek. Tot op heden voelt er zich niemand geroepen het stokje van ons over te nemen, dat zou betekenen dat het Land van Molenbeek ophoud te bestaan. Dit zou toch zonde zijn voor de vele visliefhebbers die al die jaren gebruik hebben gemaakt van deze unieke vergunning. Frans Heetkamp is bereid om een locatie te regelen (scheidsrechter lokaal in Horst) waar we bij elkaar kunnen komen en kijken of we er samen uit kunnen komen. Eventuele kandidaten kunnen zich ten alle tijden bij mij melden, via de mail of telefonisch op 0623581216

Om misverstanden te voorkomen lijkt het mij verstandig om te reageren via de mail en de optie “alle beantwoorden” gebruiken zodat een ieder kan zien wat er gecommuniceerd word.

Met vriendelijke groet,

Peter Hendrix
Secretaris Penningmeester HSV Grondel Geduld