EINDELIJK!!

Afgelopen dinsdag hebben een aantal regionale vissertjes eindelijk na anderhalf jaar weer eens een wedstrijd mogen vissen, na enkele trainingsavonden ter vervanging van de Noord Limburg cup ging de zomeravond competitie van start  en mochten de mannen weer voor het echie strijden, en strijden werd het!!

Gelukkig gooide de dreigende onweersbuien geen roet in het eten en konden de vissers met volle teuge genieten van de hongerige vissen in de Brommér, vele karpertjes en voorns werden vakkundig binnen gehaald, de spanning was dan ook te snijden tijdens het wegen naar afloop daar iedereen zo’n beetje even veel vissen had gevangen, uiteindelijk was het Siem Roelofs die aan het langste eind trok, hij ving maar liefst 4354 gram , laatste was onze Jelle maar met een gewicht van 3314 gram had hij ook een geweldige avond!

Daar de zomer vakantie er aan zit te komen is de volgende wedstrijd pas 7 september wederom op de Bommér,  de laatste wedstrijd  zal op 18 september worden gevist, dit is een zaterdag daar we na afloop van de prijsuitreiking van een lekkere bbq gaan genieten.

Vissers die graag nog  gaan deelnemen aan deze wedstrijd zijn natuurlijk van harte welkom en het is ook nog eens( ja het bestaat) helemaal gratis!!