afvalbakken!!!

Helaas moeten wij regelmatig constateren dat er vissers zijn die veel te veel afval achter laten bij de Put, de afvalbakken zijn bedoeld voor klein afval, bijv. een zakje, een leeg snoerrolletje of een beetje papier,  in onze bakken wordt echter alles gedumpt, is een afval bak vol loop dan enkele meters verder, er staan voldoende afvalbakken bij de Put, wij vragen iedereen, maar vooral de nachtvissers om zelf een vuilniszak mee te nemen voor het afval van soms wel een heel weekend vissen en alles wat dat daar bij schijnt te horen.

Verder is het verboden  om een vuurtje te stoken, ga nooit aan bestaande bomen of struiken snoeien voor stookhout.

Verder dient het rustig te zijn bij de Put, soms ontstaan er complete feesten, het mag best gezellig zijn maar hou er rekening mee dat je je in een natuurgebied begeeft, heb je een tent bij je zet die dan niet midden in een pad, zorg ervoor dat wandelaars voorbij kunnen, de dijk tussen de beide vijvers is onderdeel van een wandelroute(het turfstekerspad)

Heb respect voor dit mooie stukje natuur en voor onze vrijwilligers die de rommel bijna wekelijks moeten opruimen in hun vaak schaarse vrije tijd.

Worden deze regels niet nageleefd dan nemen we maatregels die ten koste gaan van de vele nachtvissers die wel de Put netjes achter laten.

Onderstaand foto’s spreken voor zich, wij rekenen op jullie!!