Xavi van Herpen jeugd koning 2019

Xavi van Herpen is de trotse winnaar geworden van de  prachtige koningsbeker, een stralende glimlach vertelde hoe blij en trots Xavi is met zijn overwinning. Driek Aarts behaalde een prachtige 2e plaats, ook Jorn Steeghs kon zijn geluk niet op met zijn 3e plek, echter hebben  ook de overige 5 vissertjes evenals de aanwezige ouders en de begeleiders met volle teugen genoten van een viertal prachtige vis avonden.

Xavi nogmaals proficiat met deze prachtige prestatie!!!

De koek is echter nog niet op daar we a.s. dinsdag 2 juli alweer starten met de zomeravond wedstrijden, tijdens deze wedstrijden vissen we niet alleen aan de Put maar bezoeken ook de brommér in Hegelsom(st. jorisweg), deze vijver is voor de jeugd een spektakel stuk dus gaan we uit van groot deelnemers veld,  een tip willen we jullie alvast verklappen, zorg voor voldoende reserve tuigjes want de bewoners van deze vijver zijn best wel sterk!!

De data voor deze wedstrijden zijn:

di. 2 juli bij de  Brommér

di. 20 aug. bij de Put

di. 27 aug. bij de Brommér

di. 3 sept. bij de Put

Tijdens alle wedstrijden dienen jullie om 18.30 aanwezig te zijn voor de loting en word er gevist van 19.00 u. tot 21.00 u.

Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier en succes!