Snoekmiddag 21 oktober

Op zaterdag 21 oktober organiseert HSV de Put de inmiddels traditionele snoekmiddag, deze middag zal onder leiding staan van onze roofvis crack  William Daniéls.

Deze middag is ook toegankelijk voor leden van onze zusterverenigingen uit onze regio, heb je nog geen ervaring met snoekvissen dan is het verstandig je even op te geven zodat wij voor de benodigde spullen zorgen en  extra aandacht kunnen zorgen zodat je een goede start krijgt van een evt. nieuwe hobby. Ben je wel al in het bezit van een roofvis setje neem dit dan compleet mee en zorg dat je je spullen goed in orde zijn,  lukt je dat niet dan zal begeleiding aanwezig zijn die je hiermee zullen helpen, wij adviseren beginners eerst even de volgende link te bezoeken http://www.sportvissennederland.nl/vissen/snoek/vissen-op-snoek/

Deze middag is een prachtige uitje voor de jeugdigen onder ons maar ook volwassen hengelaars zijn van harte welkom, jeugdigen en zeker beginners dienen zich even op te geven bij Hans Bouweriks middels hbouweriks@gmail.com of  Edwin Valk edwin.valk01@kpnmail.nl (HSV ’t Bliekske)

Naar  gelang de interesse word er gekeken of er nog vervolgmiddagen worden georganiseerd!!!!

Deelnemers worden om 14.30 u.  bij de schuilhut bij de Put verwacht voor uitleg en materiaalcontrole waarna er tot +/- 17.00 u. word gevist, na afloop wacht er nog een heerlijke warme versnapering.