Marcel Kleuskens aan kop “Land van Molenbeek cup”

Marcel Kleuskens is na enkele jaren afwezigheid terug gekeerd aan de waterkant, met  zijn deelname aan de “Land van Molenbeek cup” laat hij meteen zien weer helemaal terug te zijn en overtuigend de leiding te nemen in deze regionale wedstrijdserie, na een 1e plaats op onze vijver wist hij zich in Meerlo/Bl.wijck naar een 2e plaats te hengelen.

Komende zondag vind de 3e wedstrijd plaats van de koppelwedstrijd  “Horst a/d Maas” het Blerickse koppel Theo Hauser/John van Gulik gaan  zeer overtuigend aan de leiding, aan de achtervolgers rest hun de taak hun stinkende best te doen de heren te achterhalen.

Als we de berichten mogen geloven word het  a.s. zondag een prachtige wedstrijd aan “ut schuutwater”  alle koppels gaan om 7.00 u. loten voor de voor deze mooie wedstrijd.