Sjaak Vullings wint eerste koningswedstrijd

Met 5592 gram heeft sjaak Vullings de 1e koningswedstrijd op zijn naam weten te schrijven, sjaak zat aan de wegzijde, aan de spoorzijde was het Jan van Helden die aan het langste eind trok, 5773 gram was zijn deel, ook voor de overige deelnemers was het genieten, helaas hoofdzakelijk van het mooie weer!!!!!!

Zondagmorgen werd de 2e koppelwedstrijd “Horst a/d Maas” gevist op onze vijver, het koppel John van Gulik- Theo Hauser begon direct in het eerste uur brasems te vangen alsof het voorntjes waren, de teller stopte bij 12 brasem wat een gewicht van 18213 gram opleverden, de overwinning was hun deel, Bernie Holtackers wist met zijn maatje Ger Smedts een mooie 4e plaats in de wacht te slepen. in de totaal stand gaan Theo en John overtuigend aan de leiding, 2e op gepaste afstand volgt het koppel Marcel Kleuskens/Hans Bouweriks.

Zondag 14 mei vind de 2e wedstrijd om de “land van Molenbeek cup” als gastheer zal “HSV grondel geduld ” Meerlo/Blitterwijck fungeren, er word om 7.00 u. geloot en er word van 8.00 u. tot 11.30 u. gevist.

Komend weekend vissen onze karpermannen de eerst wedstrijd om de “Fliep carp cup” zij beginnen zaterdag om 17.00 u. en op zondag 12.00 u. hopen we dat ze barsten van de slaap, dit zou betekenen dat onze prachtige karpers hun nachtrust flink hebben verstoord!!!!!

Iedereen veel succes en plezier!!