jeugdkonings wedstrijden en vissen voor kids!!!

Woensdag 23 mei staat de eerste konings wedstrijd voor de jeugd op het programma tevens starten we met met de lessen “vissen voor kids” beide activiteiten beginnen om 19.00 u. de koningsvissers dienen echter om 18.30 u. aanwezig te zijn voor de loting.

Wij als vereniging vinden het belangrijk om jaar in jaar uit aan onze jeugd afdeling te werken, dit kan niet alleen door 1 of 2 personen, wij vertrouwen ook dit jaar weer op onze seniorenleden dat er voldoende begeleiding aanwezig is zodat ieder vissertje de juiste aandacht krijgt.

Wij wensen iedereen veel plezier tijdens deze avonden.

“Fliep carp cup”

A.s. zaterdag 28/4 word het startsein gegeven voor de eerste wedstrijd om de “Fliep carp cup”  aanvang  18.00 u. er word gevist tot zondag 12.00 u.

Vrije vissers worden vriendelijk verzocht hiermee rekening te houden! b.v.d.

Wij wensen iedereen veel succes

Jeugdcursus “vissen voor kids”

Na een jaartje te hebben over geslagen gaat HSV de Put wederom een cursus vissen voor beginners organiseren, de cursus “vissen voor kids” bestaat uit 4 avonden  die bestaan uit een stukje uitleg wat betreft het materiaal, men leert o.a. een tuigje maken, een voertje maken en natuurlijk het een en ander over de vis zelf, het 2e gedeelte bestaat natuurlijk uit de praktijk, vissen dus!!! Dit gebeurt natuurlijk onder deskundige leiding van onze jeugd begeleiders, heeft de cursist minimaal 3 avonden deelgenomen dan ontvangt hij/zij het “basis diploma sportvissen”

De hengel met bijbehoren en aas word verzorgd door HSV de Put, wel is het handig als de deelnemer zelf voor een stoeltje zorgt, na afloop van de cursus word men tot 31 dec. 2019 lid( incl. jeugdvispas) en krijgt men een hengel en tuigje mee naar huis zodat men meteen aan de slag kan.

Blijkt na afloop van de cursus dat vissen toch minder leuk is dan gedacht(ook dat kan) dan krijgt men het cursus geld terug, natuurlijk ga je dan wel zonder vergunning en hengel naar huis, maar wel met  een ervaring rijker!!

De volgende data staan gepland voor de cursus, de woensdagen 23/30 mei en 13/20 juni elke keer van 19.00u. tot 20.30 u.

De kosten van deze cursus bedraagt € 40,- en dient voor aanvang van de eerste les te worden voldaan.

Men dient zich aan te melden voor woensdag 16 mei bij Hans Bouweriks  via hbouweriks@gmail.com